<3

2023.09.09. 08:55

Olyat tett egy kisfiú a piros lámpánál Debrecenben, hogy elolvadt tőle a Facebook

Kedves történet emlékeztet arra, hogy figyeljünk egymásra is a mindennapi rohanásban.

Haon.hu

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Szívmelengető történetet posztoltak péntek este az egyik debreceni Facebook-csoportba: a sztori főszereplője egy kocsitetőn felejtett telefon és egy kisfiú, aki gondolkozás nélkül megpróbálta visszajuttatni a készüléket jogos tulajdonosának.

A bejegyzés szerzője azt írta, pénteken vidékről érkeztek Debrecenbe vásárolni, és a Csapó utcai bevásárlóközpont melletti kis utcában álltak meg autójukkal. Amikor bepakoltak a kocsiba, egy telefont és egy papírt tettek fel az autó tetejére, majd erről megfeledkeztek, és továbbindultak.

A legelső lámpánál megálltak, ekkor azt vették észre, hogy egy, a posztoló szerint 13 év körüli kisfiú szalad utánuk, be a lámpánál várakozó autók közé, hogy visszaadhassa nekik a papírt és a telefont.

A poszt írója és párja megköszönte neki a tisztességet és a becsületességet, valamint a kisfiú szüleinek is gratuláltak, hogy ennyire jó embert faragtak belőle.

A történet szűk 10 óra alatt 1400-nál is több reakciót kapott, egymás után érkeznek alá az elismerő hozzászólások.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában