Hello Nyár!

2023.06.27. 11:02

Már a kirakatok is nyári hangulatot tükröznek Debrecenben

A sikeres Hello Tavasz! kampány után, júniustól már a Hello Nyár! kompozíciói láthatók a Cívis Ház Zrt. által kezelt kirakatokban.

Forrás: Cívis Ház Zrt.

A Cívis Ház Zrt. sok pozitív visszajelzést kapott a tavasz folyamán a szemet gyönyörködtető kirakatok miatt, ezért úgy döntöttek, hogy a turisztikai főszezon, a nyár gazdag és változatos programkínálatához igazodva, a kirakatokat újra kreatív alkotásokkal teszik még szebbé. A vitrinek mögött díszítőelemként megjelentek a hófehér és vaníliasárga orchideák, a ciklámen színű lótuszvirágok, az íncsiklandozó görögdinnye szeletek, sőt még retro stílusú kerékpárok is - olvasható a Cívis Ház Zrt. közleményében.

Forrás: Cívis Ház Zrt.

A belvárosi nyár hírnökeit a kiadó üzlethelyiségekben láthatják a járókelők, a Piac utcán sétálva.

Forrás: Cívis Ház Zrt.

Újdonság, hogy az üvegfelületek mögé ötletes grafikákkal díszített vidám útbaigazító táblákat is kihelyeztek, amelyek Debrecen főbb turisztikai célpontjaira és közösségi tereire hívják fel a figyelmet. Ha az időjárás végre kegyes lesz, akkor a városba látogató turisták és érdeklődők felhőtlen nyári hangulatához ezek a szép kirakatok biztosan hozzájárulnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában