Jótékonyság

2022.12.23. 17:14

Karácsonyfával lepett meg egy családot a Fidelitas debreceni szervezete

A Fidelitas szervezésében idén is útra kelnek az Angyalszárny önkéntesei, hogy egy karácsonyi meglepetéssel emeljék az ünnep fényét.

Forrás: a Fidelitas debreceni szervezete

– A Fidelitas az Angyalszárny akcióját 8 éve indította el, azóta minden évben karácsony környékén segítünk rászoruló, bajba jutott és nehéz sorsú családokon határon innen és túl. Az idei akciónk keretében a csoportjaink a saját településükön lepnek meg egy feldíszített karácsonyfával egy családot. Emellett az idén pénzbeli adományt is gyűjtünk a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen, amellyel a rászoruló magyar családokat fogjuk támogatni  – emelte ki Kálmánczi Miklós, a Fidelitas országos alelnöke.

– A debreceni Fidelitas eddig minden évben csatlakozott az Angyalszárny akciójához, idén pedig egy egyedülálló anyuka és gyermekei számára adtunk át egy feldíszített karácsonyfát. Arra bíztatok mindenkit, hogy csatlakozzon az akcióhoz, és segítsen egy nehéz sorsú család számára szebbé varázsolni a karácsonyt – mondta Barcza Dániel, a debreceni Fidelitas elnöke.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában