Közlekedés

2022.10.31. 15:25

Fontos változás jön szerdától egy debreceni utcán

Egy hónapig dolgoznak a Vörösmartyn, lezárásokra kell készülni.

Forrás: Google Street View

A Nyugati kiskörút III. ütem építése és kerékpárforgalmi létesítmények kialakítása keretében folytatódik a belvárosi kerékpárforgalmi hálózat építése a Vörösmarty utcában – közölte hétfőn a debreceni polgármesteri hivatal.

A kivitelező november 2-től a Vörösmarty utca Barna utca – Vásáry István utca közötti szakaszán kezdi meg a munkavégzést mindkét oldalon, a szegély melletti aszfaltburkolat bontásával. A munkavégzés ideje alatt napközben a Barna utca – Vásáry István utca közötti szakaszt lezárják. A napi munka végeztével a kivitelező a másnap reggeli kezdésig visszaadja a forgalom részére a lezárt útszakaszt.

Az általános iskola megközelítése ezen időszakban az Antall József utca - Török Bálint utca – Vásáry István utca nyomvonalon lehetséges.

Az aszfaltmarást, az új szegélyek és szegélyek melletti új burkolatok megépítését, a járda átépítését és az aszfaltozást követően elkészülő Barna utca – Vásáry István utca közötti szakasz megnyitása után a Vörösmarty utca Török Bálint utca – Vásáry István utca közötti szakaszát zárják le a napi munkavégzés idejére. Ekkor a Petőfi tér – Barna utca irányából lehet majd gépjárművel megközelíteni az iskolát.

A kivitelezési munkálatok várhatóan egy hónapot vesznek igénybe.

A sofőröket arra kérik, hogy ne megszokásból, hanem a november 2-án kihelyezendő forgalomkorlátozó eszközöknek megfelelően, fokozott figyelemmel, óvatosan vezessenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában