Helytálltak a vírus idején

2021.07.01. 16:03

Covid-búcsúztató kerti parti az egészségügyieknek Berettyóújfaluban

A bihari vállalkozók, cégek és magánszemélyek széleskörű összefogásával rendezte meg a hagyományos Semmelweis napi eseményét a Gróf Tisza István kórház közössége a Morotva Ligetben. Az eseményt a Magyar Orvosi Kamara szervezte, és Covid-búcsúztató kerti partinak nevezte el.

A kórházi dolgozók ezúttal meghívták azokat az egészségügyis kollégáikat is, akik hozzájuk hasonlóan, helytálltak a vírusjárvány idején. Így ott voltak a mentőszolgálat munkatársai, az egészségügyi alapellátásban résztvevők és a gyógyszerészek is, összesen közel négyszázan. De jelen voltak néhányan a járványos megbetegedéssel kórházi ápoláson átesettek közül is, akik a hallgatósággal megosztották tapasztalataikat az egészségügyi ellátásról.

Az egész napos esemény átadták a Semmelweis napi kitüntetéseket, a kórház dolgozói bemutatták a Jerusalema táncot, majd a közös ebédet követő kulturális programban fellépett Badár Sándor humorista, Blues Band zenekar, továbbá volt zenei kívánságműsor is.

KZS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában