ünnepi adomány

2020.12.22. 11:44

Ajándékcsomagok a baptisták hálája jeléül

A Baptista Gyülekezet képviseletében Komlósi Sándor lelkipásztor köszönte meg a kórházi dolgozók munkáját.

Fotó: Kovács Péter

Csaknem háromszázezer forint értékű tartós élelmiszeradományt adtak át a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház COVID osztályán dolgozóinak részére kedden délelőtt. Az adományt a Debreceni Baptista Gyülekezet, illetve intézményei, a Benita Nevelőszülői Hálózat és a Talentum Baptista Általános Iskola ajánlotta fel.

Fotó: Kovács Péter

 

– Sajnos, mostanra szinte mindannyian érintve vagyunk a koronavírus járvánnyal kapcsolatban valamilyen formában – mondta el a Naplónak Komlósi Sándor, a Debreceni Baptista Gyülekezet lelkipásztora az adományok átadásának alkalmával.

Fotó: Kovács Péter

- Gyülekezetünk vagy intézményeink tagjai között, de a családunkban is akadt olyan személy, aki megfertőződött az új típusú koronavírussal és kórházi kezelésre szorult. Közvetlenül vagy közvetve, de átéltük azt a segítségnyújtást, amit a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház dolgozói véghez visznek a járvány elleni küzdelemben. Úgy gondoltuk, mindenképpen ki kell fejeznünk a hálánkat feléjük. Ezt most lehetőségeinkhez mérten karácsony előtt néhány nappal, csaknem 300 ezer forint értékű tartós élelmiszercsomagok felajánlásával tettük meg. Utánajártunk, hogy jelenleg hány debreceni COVID osztály működik, és minden részlegre juttattunk el csomagot. Olyan tartós élelmiszereket hoztunk, egyebek mellett üdítőt, kávét, sós és édes süteményeket, csokoládét, amelyeket az itt dolgozók el tudnak fogyasztani bentlétük alatt.

BBI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában