panaszkodnak a lakosok

2020.03.11. 13:05

Csendet kérnek a park mellett lakók

Hangosak, zajosak a gördeszkások és a biciklizők – panaszolta egyik hajdúhadházi olvasónk.

Arról a skateparkról van szó, amelyiket nemrégiben adtak át, de a lehetőségekhez mérten a fiatalok már az építés alatt tesztelték a létesítményt. A területet – összekötve egy pihenőparkkal a régi játszótérrel – a legfiatalabbaktól kezdve legidősebbekig pihenési lehetőséget nyújt.

- Hivatalos megkeresés még nem érkezett a skatepark környéken élőktől, hogy hangosak lennének a létesítmény használói. Annak érdekében, hogy ez egy kulturáltabb környezetet nyújtó övezete legyen a városnak, igyekszünk mindent megtenni. Például növényzetet telepítünk. Emellett a polgárőrség és a rendőrség is figyel, betartatja a terület használatára vonatkozó rendet – válaszolta felvetésünkre Csáfordi Dénes polgármester. Elmondta azt is, hogy a szóban forgó terület az utóbbi években megnövekedett forgalmú 4-es főút mellett fekszik. Korábban pedig a hangosabb eseményeknek helyet adó Komédia tér volt.

KZS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában