sajtótájékoztató

2019.07.16. 18:18

Négypárti összefogás

Fotó: Matey István

„Erős ideológia alapokon nyugvó, őszinte, nyílt, egymást elfogadó, tisztelő szövetséget” kötött kedden négy párt – tájékoztatott Varga Zoltán, a DK debreceni elnöke, Madarasi István, az MSZP debreceni elnöke, Dede Tamás, a Párbeszéd megyei elnöke és Káposznyák István, a Szolidaritás városi elnöke. Szövetségük a NER autokratikus világának lebontásáért az önkormányzati választásokon közös polgármesterjelölt, Varga Zoltán mögé sorakozik fel, minden körzetben közös jelölteket és listát állít.

Programjukban korrupciótól mentes, kiszámítható, tervezhető együttműködést ajánlanak az itt élőknek, megvédve az egyének s közösségek jogait és érdekeit, a kulturális, vallási és civil élet sokszínűségét. Hiszik, hogy a NER autokratikus rendszere és annak debreceni helytartói mindazok ellenére is leválthatók, hogy Debrecenben léteznek olyan ellenzéki vezetők, akik a saját politikai túlélésük érdekében a teljes körű ellenzéki együttműködés lehetőségét is feláldozták, odadobták.

Borítókép: Varga Zoltán a debreceni közgyűlés márciusi ülésén

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában