Helyi közélet

2019.03.07. 09:42

Néhány helyen ismét felcsaptak a lángok

Hajdú-Bihar - Szerdán kevesebbszer volt szükség a tűzoltók segítségére, mint az elmúlt napokban. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Hajdú-Bihar - Szerdán kevesebbszer volt szükség a tűzoltók segítségére, mint az elmúlt napokban. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap reggel Debrecen közelében a 4808-as számú úton. A debreceni hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezéssel szabadították ki az egyik sérültet az összeroncsolódott autóból. A mentőszolgálat három embert kórházba szállított.

Létavértes külterületén harminc négyzetméteren égett a száraz avar. A létavértesi önkormányzati tűzoltók oltották el a lángokat.

Egy hektáron a száraz avar és a nyárfa erdő aljnövényzete lángolt Monostorpályiban az Arany János utca végében. A tűz erdőt veszélyeztette. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal.

Három százhúsz négyzetméteres fóliasátor lángolt a debreceni, Pallag tanyán. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói a lángokat három vízsugárral oltották el. A fóliasátrakban műanyag ládák égtek és egy elektromos ládamosó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában