Helyi közélet

2017.11.16. 16:57

360 fokos videó: Zumba Flashmob a Debreceni Egyetemen

Debrecen - Felcsendült a Despacito és a lányok táncolni kezdtek. Hogy miért? Ők is csatlakoztak a DEHÖK Egészség Expójához.

Debrecen - Felcsendült a Despacito és a lányok táncolni kezdtek. Hogy miért? Ők is csatlakoztak a DEHÖK Egészség Expójához.

Három napon keresztül az Egyetem három campusán igyekeztek felhívni a figyelmet az egészséges életmód és a betegségmegelőzés fontosságára. Ha odafigyelünk táplálkozási szokásainkra, akkor már tettünk egy lépést egészségünk megőrzése felé. Azonban ez önmagában nem elég, mindenképpen fontos valamilyen fizikai tevékenységet, aktív, vagy kevésbé aktív mozgást végeznünk. A mai világban pénzért mindent meg tudunk vásárolni, de az egészségünkért mi felelünk.

Zumba vagy fitness?

Kettő az egyben: zumba fitness. Az Egészség Expón egy kis ízelítőt kaptunk a salsa, reggaetón, merengue és olykor egy kis hastánc lépéseit vegyítő koreográfiából. Az egészséges életmód tagadhatatlan része a mozgás - a szakemberektől folyamatosan azt halljuk, hogy 30 % étkezés és 70% mozgás, ez a kulcsa az egészséges életnek.

Nézd meg 360 fokos videónkat és érezd át a ritmust!

Nézz körbe 360 fokban! A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera háta mögött!


Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!


[related-post post_id="3679212"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában