Helyi közélet

2017.10.25. 18:41

Szatír settenkedik Debrecen utcáin

Debrecen - Legtöbbször a belvárosban, illetve az Egyetem sugárúton bukkan fel az a feketébe öltözött fiatal férfi, aki magát mutogatva riogatja a hölgyeket Debrecen utcáin.

Debrecen - Legtöbbször a belvárosban, illetve az Egyetem sugárúton bukkan fel az a feketébe öltözött fiatal férfi, aki magát mutogatva riogatja a hölgyeket Debrecen utcáin.

Akár fé­nyes nap­pal is fel-fel buk­kan egy fekete ruhás férfi Debrecen utcáin, aki mu­to­gatja magát - írja a Ripost.

Az említett "mutogatós" a szemtanúk elmondása szerint sapkában és kapucniban rója az utcákat. Többen is beszámoltak már arról, hogy látták az elkövetőt, a történetek pedig egybevágnak. A férfi általában kiszemel magának egy hölgyet, aki egyedül sétál a városban, majd követni kezdi. Ha utoléri áldozatát, és a nő nem veszi észre, még a hátsójába is belemarkol.

[related-post post_id="3659198"]

Úgy tudni, többen is felismerték, és állításuk szerint állapotánál fogva nem lehet felelősségre vonni a zaklatót, aki feltehetően az édesanyjával él.

[related-post post_id="3658744"]

A Ripost megszólaltatott egy debreceni egyetemista lányt, aki maga is áldozatául esett a férfi szeméremsértő magatartásának:

Mi tavaly szeptemberben sétáltunk a barátnőmmel hazafelé a Nagyerdőben. A játszótérhez közel láttuk meg, mit csinál, igyekeztünk minél hamarabb elmenni onnan, de utánunk jött. Ekkor megláttunk egy járőrt, és kiderült, hogy pont őt keresték. Körbekérdeztem, és a lányismerőseim közel fele találkozott már vele a városban, sokan fényes nappal."

A rendőrséghez ezidáig két bejelentés érkezett az ügyben, de egyik esetben sem tettek feljelentést. Mindenesetre a korábbi incidensek helyszínén a Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai gyakrabban teljesítenek járőrszolgálatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában