Helyi közélet

2017.09.14. 07:29

Videó: Saját édesanyját akarta megölni, elfogták a rendőrök a debreceni férfit

Debrecen - A gyanú szerint bezárta egy szobába, majd ruhaneműket gyújtott meg a folyosón és magára hagyta a magatehetetlen idős nőt.

Debrecen - A gyanú szerint bezárta egy szobába, majd ruhaneműket gyújtott meg a folyosón és magára hagyta a magatehetetlen idős nőt.

Csütörtökön előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra a 30 éves férfit. Mint azt korábban a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, E. Lajos szeptember 13-án reggel 7 körül úgy távozott Petői téri lakásukból, hogy előtte édesanyját bezárta az egyik szobába, majd ruhaneműket gyújtott meg a folyosón és távozott otthonról.

Szerencsére a kiáramló füstre figyelmesek lettek a szomszédok, akik bejutottak a lakásba és kimentették az idős

hölgyet, majd értesítették a katasztrófavédelem, valamint a rendőrség munkatársait.

A nagy erőkkel keresett férfit végül szeptember 14-én, a hajnali órákban sikerült elfognia a járőröknek, akik előállították  a Debreceni Rendőrkapitányságra.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt - őrizetbe vétele mellett - folytat eljárást a helyi lakossal szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában