Helyi közélet
2017.04.14. 13:17
A nap receptje: gesztenyekrémleves
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Ha valami igazán különleges levesre vágyik, akkor ezt nagyon tudjuk ajánlani.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Ha valami igazán különleges levesre vágyik, akkor ezt nagyon tudjuk ajánlani.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A tejet a cukorral felforraljuk és belekeverjük a reszelt gesztenyemasszát. A tojásokat kettéválasztjuk. A sárgájákat a vaníliás pudingporral és kevés hideg vízzel elkeverjük. Kevergetve, lassú tűzön besűrítjük vele a levest. A tojásfehérjéket a vaníliás porcukorral vízgőz fölött kemény habbá verjük, majd cukros vízbe szaggatjuk.
- Molnár Béláné, Miskolc -
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre