Helyi közélet

2017.03.03. 13:11

Hurrá! Ismét utazunk!

<em>Jaj de jó, megnyílt az utazási kiállítás! – kiáltottam volna fel örömömben akár még tíz évvel ezelőtt is. Hiszen utazni jó, és higgyék el, kevés pénzből is el lehet jutni szép tájakra, városokba. Csak utána kell járni, válogatni, kedvezményeket találni és azokat összevonni, esetleg kicsit alkudozni, hogy a végén elégedetten csettinthessünk: na ugye, ebben az évben is egy szép nyaralás előtt vagyunk</em>. Kovács Zsolt írása.

Jaj de jó, megnyílt az utazási kiállítás! – kiáltottam volna fel örömömben akár még tíz évvel ezelőtt is. Hiszen utazni jó, és higgyék el, kevés pénzből is el lehet jutni szép tájakra, városokba. Csak utána kell járni, válogatni, kedvezményeket találni és azokat összevonni, esetleg kicsit alkudozni, hogy a végén elégedetten csettinthessünk: na ugye, ebben az évben is egy szép nyaralás előtt vagyunk. Kovács Zsolt írása.

Ilyen örömöt éreztem 10–15 évvel ezelőtt, amikor az utazási kiállításon eltöltött órák után megvolt az egyhetes programunk.

De most őszintén: ma kit tud megmozgatni egy utazási kiállítás? Nyilván, elmegy a kimozdulni vágyó, és mit lát? Szegényes kínálatot ahhoz képest, ami az interneten elé tárul. Sőt, aki már utazott valamilyen légi- vagy turisztikai társasággal, volt itt-ott szálláshelyen, kapja a jobbnál jobb ajánlatokat. És nem csak oda, ahol már eddig volt. Ilyen kedvezmény, olyan akció, amolyan kombi lehetőség; még keresgélnie sem kell a neten.

Mindezek ellenére én is elmegyek az idei utazási kiállításra majd itt, Debrecenbe. A már kiválasztott úti célról kérdezősködöm, ezt a neten nem tudtam megtenni.


Megnyílt az ország legjelentősebb turisztikai seregszemléje, az Utazás 2017 kiállítás, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 23 országból több mint 300 kiállító kínálatából válogathatnak a látogatók vasárnap estig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában