Helyi közélet

2017.03.03. 12:39

"Hétköznap én magam főzök, vagy simán csak rendelek"

Debrecen - Hetente, havonta, esetleg ritkábban? Arról kérdeztük a debrecenieket, milyen gyakran járnak étterembe.

Debrecen - Hetente, havonta, esetleg ritkábban? Arról kérdeztük a debrecenieket, milyen gyakran járnak étterembe.

– Mi két- vagy háromhetente jutunk el étterembe a családommal, de a különlegesebb eseményeket is ott ünnepeljük általában. Barátokkal nem járok – nyilatkozott Gyúró Lili.

Gyúró Lili

– Legfeljebb havonta, a családdal, de általában ennél ritkábban, ha valamilyen esemény van. A barátaimmal nem szoktam járni, velük esetleg gyorsétkezdében kötünk ki – jelentette ki Egri Gyöngyvér.

Egri Gyöngyvér

Herbák Anna elmondta, születésnapokat, névnapokat, évfordulókat szoktak effajta vendéglátóhelyen ünnepelni a családdal, viszont legközelebb a barátaival megy, mivel ő tartja a születésnapját.

Herbák Anna

– Fontosabb alkalmakra tervezünk étteremlátogatást a családommal, a barátaimmal csak nagyon ritkán, inkább máshová ülünk be szórakozni vagy beszélgetni – válaszolta Dankó Viktória.

Dankó Viktória

– Havonta legalább egyszer megfordulunk étteremben a barátokkal, de ezek általában különleges alkalmak. Hétköznap én magam főzök, vagy simán csak házhoz rendelek valamit gyorséttermekből – mondta Varga Zsolt.

Varga Zsolt

Kiss Sándor kijelentette: ő a családjával és a barátaival is szívesen elmegy étterembe legalább egy hónapban egyszer, a napi étkezést pedig főzéssel vagy rendeléssel oldja meg ő is.

Kiss Sándor

HBN|Fotók: Molnár Péter


A Magyar Turisztikai Ügynökség villámgyorsan kihátrált a féláras éttermi akciózás mögül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában