Helyi közélet

2016.07.09. 10:01

Zsarutábor Püspökladányban

Püspökladány - Idén is várták a rendőrök a hivatásuk iránt érdeklődő gyerekeket. A rendőrök a helyi középiskolában diákoknak rendezték meg a Zsarutábort 2016. július 4 és 8 között.

Püspökladány - Idén is várták a rendőrök a hivatásuk iránt érdeklődő gyerekeket.

A rendőrök a helyi középiskolában diákoknak rendezték meg a Zsarutábort 2016. július 4 és 8 között.A gyerekek megismerkedhettek a rendőrök munkájával, felszereléseivel és bepillantást nyerhettek a bűnügyi, a közlekedésrendészeti, a közrendvédelmi feladatot ellátó hivatásosok mindennapjaiba, valamint körbevezették őket a Püspökladányi Rendőrkapitányság épületében is. A programok között szerepelt közlekedésbiztonsági előadás, amelyen az elméletet tanulhatták meg a diákok. A gyakorlatot pedig a kerékpáros ügyességi pályán sajátíthatták el a résztvevők. A rendőrök bűnügyi technikusi bemutatóval is készültek az iskolásoknak. Idén a táborba az ország különböző pontjairól és külföldről is érkeztek gyerekek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában