Helyi közélet

2016.07.10. 11:39

Harapj bele egy falat amerikai nyárba!

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Illatosak, minden színben játszók és még a legzűrösebb napot is megédesítik.

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Illatosak, minden színben játszók és még a legzűrösebb napot is megédesítik.

Van már kedvenc nyári édességed? Nincs? Akkor mutatunk pár amerikai finomságot, amelyekkel a grillpartik legnépszerűbb vendége lehetsz, vagy megajándékozhatod magad egy forró nyári délutánon.

A szezon legfinomabb gyümölcseit rejtő habos cupcake-nek, a kedvenc fehér csokidból gyúrt csábító cake popnak nehéz lesz ellenállni.

A hagyományos muffin továbbálmodott, amerikai verziója a cupcake. A finoman omlós sachertészta alapra mascarponéból kevert hab kerül, ami a szezonnak megfelelően, például izgalmas málna vagy erdei gyümölcs pürével lesz még ellenállhatatlanabb – tudtuk meg Sallay Fannitól, aki könyvében is számos recepttel kedveskedik a kísérletező kedvűeknek. Idén nyáron is slágerédességek ezek a gyümölcsös csodák, amelyeket ha csak felnőtteknek kínálsz, akkor egy csepp alkohollal is megbolondíthatod őket. A másik amerikai édesség nem csak formája miatt lehet a nyári kerti partik kedvence: ha a mandulás-áfonyás, fehér csokis masszából gyúrt cake pop golyócskákkal érkezel egy buliba, akkor biztosan te leszel a legnépszerűbb vendég.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában