Helyi közélet

2016.07.11. 10:48

Hadházi beszólt a Tankoknak

Debrecen - A Bozontos Reménnyel érkezik a jövő szerdán kezdődő Campus Fesztiválra a humorista.

Debrecen - A Bozontos Reménnyel érkezik a jövő szerdán kezdődő Campus Fesztiválra a humorista.

Csaknem kétszáz zenei programot kínál július 20-24. között a Nagyerdei Stadionnál Kelet-Magyarország legnagyobb nyári fesztiválja, a Campus, amelyen a legismertebb hazai zenekarok mellett a jövő nagyszínpados fellépői is zenélnek majd, például csütörtökön este a népszerű humorista és Wahorn András által alapított Bozontos Remény is.

– A zenekarban Blaskovich Attila dobossal és Hegyes Berci basszusgitárossal képviseljük a debreceni vonalat, a gitárosunk, Varga Tamás miskolci és ötven éve zenél már. Wahorn András különböző hangszerekkel ejt majd ámulatba, üzenetünk, hogy éljenek a pandák és a kaktuszok! – mutatta be a Bozontos Reményt Hadházi László, aki a a Tankcsapdának is odaszúrt. – Két frontemberrel jövünk a Campusra, nem olyan szegényesen, mint a Tankcsapda, ráadásul többen is vagyunk.

A Három rohadék rockcsempész frontembere, Lukács László nem jött zavarba a Bozontos Reménytől, továbbra is várja a debreceni koncertet: – Amikor a Campus Fesztiválon játszunk, nem kell „csempészni” semmit sehova, felkelünk otthon, beülünk az autóba és néhány kilométer múlva már a nagyszínpadon is vagyunk. Mint minden évben, ezúttal is várjuk a pillanatot, hiszen nagyon jó érzés itthon játszani, ráadásul akkor is hamar hazaérünk a buli után, ha kicsit „túlszórakozzuk” magunkat…

HBN


Debrecen - Csaknem kétszáz zenei fellépő adja majd meg a Campus Fesztivál ütemét július 20-a és 24-e között a Nagy­erdei Stadionnál. A szerdai tájékoztatón elhangzott, idén két nagyszínpad várja a szórakozókat. Az összesen közel négyszáz programot kínáló rendezvény másik újdonsága, hogy készpénzmentessé válik.


Debrecen - Már nem kell sokat aludni és kezdődik Kelet-Magyarország legnagyobb bulija.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában