Helyi közélet

2016.06.19. 10:52

Letépte a szúnyoghálót az ablakról a debreceni férfi

Debrecen - A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be nyomozást a 28 éves férfival szemben.

Debrecen - A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be nyomozást a 28 éves férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint egy férfi 2016. április 26-án 2 óra 30 perc körül Debrecenben, a Kassai úton található oktatási intézmény ablakáról a szúnyoghálót kerettel együtt letépte, majd eltulajdonította. A gyanúsan viselkedő férfira a helyi járőrök egy közeli utcában figyeltek fel, aki amikor meglátta őket eldobta a kezében tartott műanyag keretes szúnyoghálót és elindult az ellenkező irányba. A rendőrök a helyi lakost igazoltatták, majd bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki B. Gábort, aki elmondta, hogy éppen egy buliból tartott hazafelé, amikor dühében letépte a szúnyoghálót az épület ablakáról és azt magával vitte.

A Debreceni Rendőrkapitányság a helyi lakos ellen a lopási kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és az keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészség részére megküldte.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában