Helyi közélet

2016.01.01. 17:03

Isten magához emel, nem nézi, hogy bepiszkolódtunk-e

Debrecen - Életünk az idő múlásával egyre telik, de vajon betelik-e? – tette fel a magunkba nézésre ösztönző kérdést Palánki Ferenc debrecen-nyíregyházi megyéspüspök csütörtökön.

Debrecen - Életünk az idő múlásával egyre telik, de vajon betelik-e? – tette fel a magunkba nézésre ösztönző kérdést Palánki Ferenc debrecen-nyíregyházi megyéspüspök csütörtökön.A Szent Anna-székesegyház padjainak minden sora megtelt és az ajtó előtt is többen álltak azért, hogy közösen adjanak hálát – az elmúlt évben történt – összes jó és rosszért. Hiszen tudjuk, hogy Isten javunkra fordít mindent – tette hozzá a szentmisét vezető püspök, aki úgy képzeli az Urat mint a játszótérre érkező édesapát, aki mindig azonnal ölbe kapja felé szaladó szeretett gyermekét, függetlenül attól, hogy pár perce a pocsolyában játszott és nyakig sáros. Adjunk hálát mennyei Atyánknak és kérjünk tőle bocsánatot minden nélküle töltött időért, amikor elmulasztottuk tenni a jót – hangoztatta.

HBN–HABE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában