Helyi közélet

2015.09.11. 17:48

Pósán László: csak mézesmadzag a férfiak korábbi nyugdíjazásának ötlete

Debrecen - A Jobbik a tőle már megszokott módon egy állampolgárinak látszó kezdeményezés mögé bújik, miközben a politikai haszonszerzés a célja – reagált péntek délelőtt a Jobbik csütörtökön a férfiak 40 éves munkaviszony utáni nyugdíjazását támogató népszavazási kezdeményezéséről tartott sajtótájékoztatóján elhangzottakra Pósán László.

Debrecen - A Jobbik a tőle már megszokott módon egy állampolgárinak látszó kezdeményezés mögé bújik, miközben a politikai haszonszerzés a célja – reagált péntek délelőtt a Jobbik csütörtökön a férfiak 40 éves munkaviszony utáni nyugdíjazását támogató népszavazási kezdeményezéséről tartott sajtótájékoztatóján elhangzottakra Pósán László. A fideszes országgyűlési képviselő szerint Ágoston Tibor mézesmadzagot húz az állampolgárok orra előtt, amikor azt ígéri, hogy a férfiak 40 év munkaviszony után nyugdíjba vonulhatnak, ugyanis ezzel a Jobbik, az MSZP-hez hasonlóan a nyugdíjkasszát veszélyezteti és a nyugdíjak drasztikus, akár 50 százalékos csökkentését eredményezheti. Ebből világosan látszik, hogy a baloldal és a Jobbik számára nem a magyar emberek életének stabilitása a lényeg, csupán a szavazatszerzés. Ez egy újabb tanúbizonysága annak, hogy a Jobbik és az MSZP egymással bármikor össze tud állni.

Az elkövetkező 4-5 évben közel ötvenezren mennek nyugdíjba a hiányszakmákban dolgozók közül, ez a felelőtlen ötlet még inkább súlyosbítaná a szakmunkáshiányt. A Fidesz, ahogyan az elmúlt években, így most is támogatni fog minden felelős javaslatot, amely valóban a magyar emberek érdekeit szolgálja.

HBN


Debrecen - Ágoston Tibor, a Jobbik önkormányzati képviselője bejelentette: egyetértenek azzal a népszavazási kezdeményezéssel, mely azt javasolja, hogy a férfiak 40 évnyi munkaviszony után nyugdíjba mehessenek.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában