Helyi közélet

2015.09.03. 19:59

Csütörtöki hírösszefoglaló

Hajdú-Bihar - Szerkesztőségünk vendége volt Szima Gábor, a DVSC elnöke, folytattuk a nyomozást menekültügyben, és hírt adtunk a főpályaudvar terveivel kapcsolatos újkeletű vitáról. Itt egy helyen megtalálják a legfontosabb csütörtöki híreinket.

Hajdú-Bihar - Szerkesztőségünk vendége volt Szima Gábor, a DVSC elnöke, folytattuk a nyomozást menekültügyben, és hírt adtunk a főpályaudvar terveivel kapcsolatos újkeletű vitáról. Itt egy helyen megtalálják a legfontosabb csütörtöki híreinket.

Debrecen – Csikai József közlekedésmérnök, a Jobbik önkormányzati képviselője elmondta: elfogadhatatlan, hogy a főpályaudvar terveiről sem a helyi szakemberek, sem a lakosság véleményét nem hallgatják meg.


Debrecen - Csütörtök délelőtt óta százszámra jönnek a frissen elfogott menekültek Debrecenbe. Nemrég pedig felröppent a híre annak, hogy péntekre virradóra mintegy 1500-2000 további migráns érkezik vonatokkal a városba.


Debrecen - A sértett barátnőjét kísérte haza az albérletébe, amikor a főbérlő rokona nekiesett.


Püspökladány - Gyanúsan viselkedtek, ezért a rendőrök megállították és igazoltatták őket. Igen gyorsan kiderült, hogy több csomag drog van náluk. Folyik a nyomozás.


A DVSC elnöke továbbra is az élcsapatok közé sorolja a Lokit és vannak tervei a jövőt illetően. Interjú Szima Gáborral.


Debrecen - Nem lehet minden kétséget kizáróan bebizonyítani a tett elkövetését, ezért azonnali szabadlábra helyezés mellett döntött a Debreceni Ítélőtábla szerdán, egy szörnyű, máig több rejtéllyel övezett gyilkosság másodfokú tárgyalásán.


Debrecen - Elfogták azt 45 éves férfit, aki egy debreceni buszmegállóban minden előzmény nélkül megütött egy előtte elhaladó négyéves kisgyermeket.


Hajdú-Bihar - Melyik falu a gólyák városa? Honnan folyik a sárga lé? És hol becsülik meg az agarakat? Tesztünkből kiderülnek a válaszok. Sok sikert!


Debrecen - Remekelt a bajnoki nyitányon a Loki, 35–12-re múlta felül az MTK-t. Ünnepélyes pillanatok előzték meg a szezon első tétmérkőzését, Komáromi Gáborra emlékezett a „Hódos népe”.


Debrecen - Két hónapja igényelhető Családok Otthon­teremtési Kedvezménye (CSOK). A július 1-jétől új és használt ingatlan vásárlására, valamint felújításra is igénybe vehető lakástámogatási rendszer célja, hogy minél több (leendő) szülő számára elérhető legyen.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában