Helyi közélet

2015.08.25. 12:52

Videópályázatot hirdet a Debreceni Egyetem

Debrecen - Debrecen a fiatalok szemével: videópályázatot hirdetett a város és a Debreceni Egyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke.

Debrecen - Debrecen a fiatalok szemével: videópályázatot hirdetett a város és a Debreceni Egyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke.

Részt venni a Virágkarneválon, randevúzni a Víztoronyban, futni a Nagyerdőn a stadion körül, vonatra várni a Nagyállomáson vagy tanulni az egyetemi könyvtár olvasótermében– megannyi tipikus, debreceni hangulat, melyeket ezúttal maximum kétperces videó formájában mutathatnak meg a városban lakó vagy tanuló, 30 év alatti fiatalok.

A Debrecen városa által kiírt pályázat szakmai koordinációját a Debreceni Egyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszékének munkatársai látják el, a tanszék oktatói és hallgatói legutóbb júniusban az Ünnepi Könyvhét rendezésében és népszerűsítésében vállaltak aktív szerepet.

- A pályázat célja, hogy a fiatalok szemével tekintsünk a városra és így tervezhessük meg a jövőjét. A városban élő középiskolások, egyetemisták mutathatják meg, hogy ez a patinás, de mindig megújuló város számukra hogyan néz ki – összegez Szirák Péter, a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék vezetője.

Kamerával, telefonnal vagy tablettel egyaránt meg lehet ragadni a saját Debrecen-sztorit, egy pályázó több filmet is beküldhet valamelyik ismert fájlküldő segítségével a [email protected] e-mail címre (tárgy rovatban fel kell tüntetni, hogy „Debrecen mi vagyunk!”) egy rövid bemutatkozó levél kíséretében, mely tartalmazza a pályázó nevét, életkorát és elérhetőségét is.

A pályázatokat szeptember 30-án 24 óráig lehet benyújtani, bővebb információ és a pályázati felhívás a Facebookon érhető el.

- unideb.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában