Helyi közélet

2015.08.27. 19:29

Tócót lehetne rekeszteni a csütörtöki hírekkel

Debrecen - Katonai konvoj ment át Debrecenen, nagy baleset történt Hajdúböszörménynél, és úgy néz ki, még mindig nem dőlt el a Golgota végleges sorsa. Híreket mondunk, fáradjanak beljebb!

Debrecen - Katonai konvoj ment át Debrecenen, nagy baleset történt Hajdúböszörménynél, és úgy néz ki, még mindig nem dőlt el a Golgota végleges sorsa. Híreket mondunk, fáradjanak beljebb!


Rendőri felvezetéssel haladt keresztül délelőtt Debrecenen egy katonai konvoj, amely Nyíregyháza felől érkezett, s a Homokkerti felüljárón Mikepércs felé hagyta el a várost.


Fordulatokban nem lesz híján a részben megtörtént eseményeken alapuló, Debrecenben készülő nagyjátékfilm.


Két személygépkocsi frontálisan összeütközött Hajdúböszörmény közelében, a rendőrök egyelőre félpályás útlezárás mellett helyszínelnek.


“Debreceniként az identitásom fontos része, hogy Loki-szurkoló vagyok. Nem vagyok persze egyedül ezzel, rengetegen érzünk még így a cívisvá- rosban, vagy akár a világ bármely más pontján. Pont ez az érzés az, ami sokunkat arra ösztönöz, hogy véleményt nyilvánítsunk, hiszen a DVSC a mi ügyünk is.” Rövidített formában közöljük olvasónk nyílt levelét.


A városi rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.


Papp László polgármester szerint Pákh Imre ugyan el szeretné vinni a Munkácsy-képet, de még mindig a magyar államnak akarja eladni.


Amikor először bejöttünk a volt Meteor Moziba iszonyatos állapotok fogadtak, kosz és szutyok mindenhol. Voltak helyek, ahol mellmagasságig ért a szemét – mesélte az új tulaj, a Magyar Pünkösdi Egyház debreceni lelkipásztora. A tervek szerint a kertmozi újra kinyitja majd kapuit.


Odacsábítják a fiatalokat az ingyenességgel, csak azt nem mondják el nekik, hogy ötévente úgyis vizsgázniuk kell, ráadásul 10–15 évet kapásból aláíratnak velük. Mi ez, ha nem mézesmadzag? Ráadásul ezek a fiatalok gyakorlat nélkül vezetnek 25–30 tonnás kamionokat.


Az egyik faluban részletes szempontrendszer szabályozza, hogy pontosan mennyi pénzzel támogatja az önkormányzat a gyerekek beiskolázását, a másikban nincsenek ilyen szempontok; igaz, ott beiskolázási segély sincs. Megyei körképünkből kiderül: ahány település, annyiféle gyakorlat.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában