Még tart Komáromi Gábor balesetének a vizsgálata

Komáromi Gábor
Komáromi Gábor - © Fotó: HBN
Debrecen – Folyik a rendőrségi nyomozás a tragikus esemény kapcsán.

A városi rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – igazságügyi műszaki szakértő bevonásával – folytat nyomozást egy 55 éves derecskei férfival szemben, aki a személyautót vezette. A nyomozók a gépjárművezetőt gyanúsítottként kihallgatták. Ezt a szűkszavú választ kaptuk a rendőrségtől Komáromi Gábor balesetének a kivizsgálásáról, majd sikerült azt is megtudni, hogy a szakértőnek 30 nap áll rendelkezésére, amit újabb 30 nappal meg lehet hosszabbítani. Ebben az esetben is ez történt, így egy ideig még várni kell a tragikusan végződött esemény körülményeinek tisztázására.

Mint annak idején többször beszámoltunk róla, a debreceni ultrák vezérét, Komáromi Gábort, vagy ahogy legtöbben szólították, Komcsit június 25-én egy Derecske felől érkező személyautó gázolta el Mikepércs külső részén, de már belterületen, ami után súlyos és életveszélyes koponyasérülésekkel szállították a Kenézy-kórházba.

Ott megműtötték, de az orvosok minden erőfeszítése ellenére két nap múlva, 35 éves korában elhunyt az országosan is ismert vezérszurkoló.

HBN
hirdetés