Helyi közélet

2015.08.14. 19:15

Összefoglaljuk a pénteki híreket, mert már mi sem bírjuk követni őket

Hajdú-Bihar - Mielőtt nekivágnak a hétvégének, nyálazzuk át a pénteki híreket együtt!

Hajdú-Bihar - Mielőtt nekivágnak a hétvégének, nyálazzuk át a pénteki híreket együtt!

Debrecen - Több pénzből gazdálkodhat a DVSC-TVP az új idényben, egyben jobb szereplést is remélnek a csapattól. A Loki hazai szerelése továbbra is piros-fehér lesz, melyen feltűnik majd Komcsi aláírása is, a klub ezzel a gesztussal kíván tisztelegni egyik legnagyobb fanatikusának emléke előtt.


Hajdúböszörmény - Nívós agrárfórummal kezdődött az idei Hajdúsági Expo Hajdúböszörmény városában. A konferencián vállalatvezetők, gazdálkodók, a szakpolitika és a finanszírozói oldal képviselői adtak áttekintést a kelet-magyarországi agrárvállalkozások lehetőségeiről, a régió gazdasági kilátásairól és versenyképességéről, illetve a hazai agrárium legaktuálisabb kérdéseiről.


Hajdú-Bihar - Ismét nagy területen kapott lángra a száraz avar, aljnövényzet a hortobágyi pusztán, a 33-as főút mentén. Rengeteg tűzoltóegység vonult ki a helyszínre tüzet oltani.


Debrecen - Interjú Tóth Kristóffal, azaz KRSA-val, a Pannonia Allstars Ska Orchestra frontemberével.


Debrecen - Dőlni fog majd a pénz, amennyiben életbe lép a Szerencsejáték Zrt. és az MLSZ-közötti szerződés: évente újabb nyolcmilliárd forint! Meccsenként kétmillió a házigazdát, míg a vendéget egymillió forint illeti meg klubbonként – csodálatos!


Megjelent az új, 2015-2016-os tanév időbeosztását ismertető EMMI- rendelet, s mivel az őszi és a téli szünet menetrendjéről is rendelkezik, a diákoknak bizonyosan örömet szerző jó hírekkel szolgál.


Saját tapasztalataiból ismerte meg a mobilfotózás művészetét a debreceni nyomdász. Mindezek után nem csak a Nokia nagykövete lett, de a WinMagazin mobilfotós versenyén is első helyezést ért el a kategóriájában.


A Virágkarnevál idején mindig fejtö- rést okoz a közlekedés és a parkolás. Ahhoz, hogy idén ne keveredjen el, nyújtunk most egy kis segítséget. Az útlezárások, forgalomterelések és szabad parkolóhelyek listája!


Péntek délelőtt két személygépkocsi ütközött össze Debrecen-Apafánál, a balesetnek sérültjei is vannak, őket már kórházba szállította mentőszolgálat.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában