Helyi közélet

2015.08.24. 11:45

Esős volt a falunap Földesen

Földes - A változó intenzitással hulló égi áldás ellenére sokan kimentek a Talléros Falunap rendezvényeire a Szabadidő Központba.

Földes - A változó intenzitással hulló égi áldás ellenére sokan kimentek a Talléros Falunap rendezvényeire a Szabadidő Központba.A szervezők gazdag program kínálattal várták a helyieket és a szomszédos településekről érkezőket. A falunapon köszöntötték az Erdélyből érkezett testvér település, Marossárpatak tanácsosait és a település hírnevét öregbítő Miholcsa József alkotóművészt, aki Szent István ünnepén Budapesten vette át a Külhoni Magyarországért Díjat. Helyből, Debrecenből és Kabáról érkezett civil egyesületek nóta és színes kulturális műsora, játékkuckó, mazsorett és harcművészeti csoportok fellépése mellett hallhatták Bíró Juditot és Kovács Tomit, Debrecen hangjait is.



Több mint hatszázan kóstolták a helyi civil szervezetek itt sütött palacsintáit, és az értük adott, előzetesen megvásárolt tallérokat a helyi ifjúsági és közösségi park létrehozására ajánlották fel. Szerep, Báránd és Földes 41 birkózó palántájával megrendezték a Sárréti Birkózó Gálát. Több százan hallgatták meg este az Apostol együttes koncertjét, majd részt vettek a falunapot záró diszkón.

HBN–PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában