Helyi közélet

2015.08.23. 21:06

A hét ugyan elmúlt, de a híreink még aktuálisak

Debrecen - Végre ma láttuk újra napot is, jövőhétre már ismét nyárias időt ígérnek a meteorológusok, Hamilton nyert Belgiumban. De ezeken kívül is történt sok érdekesség.

Debrecen - Végre ma láttuk újra napot is, jövőhétre már ismét nyárias időt ígérnek a meteorológusok, Hamilton nyert Belgiumban. De ezeken kívül is történt sok érdekesség.


A legnagyobb magyar remény valóra vált a Venum World Series K-1 Rules Tournament világbajnoki selejtező harmadik versenyén.


Négy nap, 21 ezer látogató, 300 kiállító és 50 szakmai előadás.


Tíz alkotó vehette át a Népművészet Mestere díjat augusztus 20. alkalmából a budai Várban.


A magáról megfeledkezett drukker a D1 és C7-es szektorok között egy kiskapun átmászva jutott be a szektorok előtti technikai zónába. Onnan a vendégszektor elé futott, ahol Loki-pólóját lobogtatva provokálta a vendégszurkolókat.


A nyári időjárás nem kímélte a Vekeri-tavat, az Erdőspuszták egyik gyöngy- szemének vízállása továbbra sem túl rózsás. Ez a videó még az utóbbi napok heves esőzései előtt készült, azóta valószínűleg javult valamit a helyzet.


A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte meg a vasárnapi Forma-1-es Belga Nagydíjat, s ezzel 28 pontra növelte az előnyét az összetettben a most második csapattársával, a német Nico Rosberggel szemben.


Augusztus és egyben a meteorológiai nyár utolsó hetében ismét melegszik a levegő, sok napsütés várható 30 Celsius-fok körüli maximumokkal.


A Hajdúsági cigányzenekar és helyi roma fiatalok adtak elő zenés produkciókat a Roma Kulturális és Hagyományőrző Tehetségkutató Fesztiválon.


Ezzel eldőlt, hogy a küldöttség 15 riói indulási joggal utazik haza – 18 a maximum megszerezhető.


Azt eddig is tudtuk, hogy a kutyák intelligenciájával nincs baj, de komolyan, ettől jobb bizonyíték nem kell rá.


A 48-as főúton Debrecen belterületén az 1-es km-nél egy motoros személygép- kocsival ütközött össze. A helyszínelés alatt a főutat félszélességében lezárták.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában