Helyi közélet

2015.07.16. 19:33

Öt csütörtöki hír, amiről nem érdemes lemaradnia!

Hajdú-Bihar - Ízelítőt adunk a Hajdú Online csütörtöki repertoárjából, kiválogattuk Önöknek azt az öt hírt, amit a legtöbben olvastak nálunk a nap folyamán.

Hajdú-Bihar - Ízelítőt adunk a Hajdú Online csütörtöki repertoárjából, kiválogattuk Önöknek azt az öt hírt, amit a legtöbben olvastak nálunk a nap folyamán.

Gáborján - Az anyával és a féltestvérrel folytatott beszélgetésben visszatérő téma volt a drog, illetve annak hatása a fiúra, ebből nyilvánvalóvá vált, hogy voltak már előjelei a vasárnapi esetnek, amely során a fiú felgyújtotta a házat.


Debrecen – A debreceni szervezett szurkolói csoportok – egyetértésben a diósgyőri csoportokkal – az első két bajnoki fordulóban biztosan nem térnek vissza a stadionba – olvasható a Debreceni Szervezett Szurkolói Csoportok Hajdú Online-hoz eljuttatott közleményében.


Nyíradony-Tamásipuszta - Indulhat a lézerharc és az íjászkodás Nyíradony-Tamásipusztán, felkerült a bokréta a Dél-nyírségi Szabadidő- és Kalandpark épületére.


Debrecen, Miskolc – Bár nem előző nap történt, a nyugdíjas pedagógusból még mindig feltört a megaláztatás miatti keserűség. A debreceni buszpályaudvar illemhelyén az ott dolgozó nagydarab férfi a hátizsákjánál fogva húzta vissza azzal: vagy leteszi a százast, vagy állon vágja.


Debrecen – Tarthatatlan az az állapot, ami a Faraktár úti felüljáró környékén van. Évek óta nem tartja rendben senki. Jelenleg is 1,5–2 méter magas a gaz, és az ott lévő bokrok is szabadon burjánzanak, helyet adva a rágcsálóktól kezdve a hajléktalanokon keresztül, a „dolgukat végző” emberekig mindenkinek.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában