Helyi közélet

2015.07.26. 21:15

Bezárta kapuit a nagyerdei mesevilág

Debrecen - Véget ért az idei Campus Fesztivál, ikszelt a Loki a Puskás ellen, de mentünk egy pár kört a házasság intézménye körül is. Hírösszefoglaló!

Debrecen - Véget ért az idei Campus Fesztivál, ikszelt a Loki a Puskás ellen, de mentünk egy pár kört a házasság intézménye körül is. Hírösszefoglaló!


Vasárnap hajnalban véget ért Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei eseménye, a debreceni Campus Fesztivál. Összegyűjtöttük az összes fotót és videót, amit a fesztiválon készítettünk, kellemes böngészgetést!


Négy napig tartó őrület ért véget vasárnap hajnalban: befejeződött a 2015-ös Campus Fesztivál. A közönség végig nagyon odatette magát, ha ránézünk a fotókra, kiderül, miről is beszélünk. Jövőre, veletek, ugyanitt!


A nyolcadik Campus Fesztivál szombat esti programjában többek között a brit Enter Shikari, a Kowalsky meg a Vega, a Kiscsillag, Péterfy Bori, a Subscribe és Für Anikó lépett a közönség elé.


Kun Zsanettet, a Debreceni Egyetem környezetgazdálkodási szakán tanuló fehérgyarmati lányt választotta a zsűri a Hajdúság szépének, és ő képviselheti Hajdú-Bihart az Alpok-Adria szépségverseny országos döntőjében.


A DVSC-TEVA vs. Puskás Akadémia (1-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Robert Jarni értékelte a látottakat.


Debrecen – Mondj nemet a rasszizmusra, a szélsőséges nézetekre! címmel demonstrációt tartott egy csoport Rutz Tamás vezetésével vasárnap, a régi városháza előtt.


A katolikus újjászületés 300. évfordulóját ünnepli Debrecen vasárnap, az emlékév csúcs- és fénypontjaként.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában