Campus Fesztivál – Telt ház a záró napon

Akt.:
A Parno Graszt koncertjén
A Parno Graszt koncertjén - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen, 2015. július 25., szombat (MTI) – Telt házzal zárt a Campus Fesztivál – közölték a szervezők a rendezvény utolsó napján, szombaton az MTI-vel.

Mint Bakó Csaba az MTI-nek késő este, a Tankcsapda koncertjének idején elmondta, a kapukat ugyan nem zárták be, de kitehetnék a megtelt táblát, annyian buliznak a Nagyerdőben. Becsléseik szerint mintegy 25 ezren hallgatták a koncerteket.

Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató tájékoztatása szerint a pontos látogatószámot ugyan még nem tudják, de szemmel láthatóan jóval többen érkeztek az elmúlt napokban a Campus Fesztiválra, mint tavaly.

Hozzátette: erős programkínálattal, rendkívül igényes fesztiválhelyszínnel készültek, ami nem csak a közönség, de a fellépők elismerését is kivívta.

A nyolcadik Campus Fesztivál szombat esti programjában többek között a brit Enter Shikari, a Kowalsky meg a Vega, a Kiscsillag, Péterfy Bori, a Subscribe és Für Anikó lépett a közönség elé. A legnagyobb várakozás a hazai pályán fellépő Tankcsapda koncertjét előzte meg.

– MTI –


Egyszerű dal a Tankcsapdától, Komcsira emlékezve
Debrecen – Nem múlhat el Campus Fesztivál a Tankcsapda nélkül, így szombati zárónapon ismét óriási hangulatot teremtettek Lukács Laciék a nagyszínpadon.