Helyi közélet

2015.06.26. 18:45

Tekerjük vissza a pénteki nap filmjét!

Hajdú-Bihar - A hétvégi lazítás előtt még alaposan meghúztuk a pénteket, rengeteg cikket tálaltunk Önöknek. Lássuk, hogy ezek közül melyek voltak a legnépszerűbbek.

Hajdú-Bihar - A hétvégi lazítás előtt még alaposan meghúztuk a pénteket, rengeteg cikket tálaltunk Önöknek. Lássuk, hogy ezek közül melyek voltak a legnépszerűbbek.

Látványos fényjáték kísérte a Nagyerdő Pallagi úti részén található, frissen felújított víztorony átadó ünnepségét csütörtök este.


Debrecen – Ötmilliárd forintos beruházással bővítették a kishegyesi úti tubusgyárat.


Segítünk az országnak tippeket adni, hogyan is nézzen ki a déli határon felépülő kerítés. A cívisvárosban számos ötletet találtunk, ami hasznos lehet.


Debrecen – Válságos az állapota, jelenleg géppel lélegeztetik, és a debreceni Kenézy Kórház intenzív osztályán ápolják Komáromi Gábort, ismertebb nevén Komcsit, a debreceni szurkolótábor vezéregyéniségét.


Június 27-én 9 órától kezdődik az Európa Liga (EL) selejtezőjére és az NB I 2015/2016-os szezonjára szóló bérletek és belépők árusítása. A DVSC több, új kedvezményt vezet be. A július 2-i, a Nagyerdei Stadionban sorra kerülő nemzetközi kupameccsre történő jegyvásárlás feltételeit közöljük elsőként.


Ahol vizsga, ott vizsgadrukk, s ahol vizsgadrukk, ott aranyköpés is „terem”. Amikor a tanulók mindenen túl vannak, s kezükben a tanúsítvány, együtt nevethetnek az elszólásokon, melyek időnként talán aggodalomra adhatnak okot, legtöbbször persze csupán az izgalom szülöttei.


Papp Melinda tavaly robbant be a hazai fitnesz életbe, s nem is akárhogyan: négy versenyen állt pódiumra, s valamennyi viadalon őt látták a legszebbnek az ítészek.


Végre megnyílik a Nagyerdei Víztorony, de ezen kívül is rengeteg program várja az éjszaka népét Debrecenben. És talán már az időjárás sem nyomja majd rá a bélyegét erre a hétvégére.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában