Helyi közélet

2015.06.01. 10:53

Őrizetbe vették a halálos balesetet okozó sofőrt

Debrecen - Halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt indult eljárás a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán.

Debrecen - Halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt indult eljárás a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán.A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. május 31-én 22 óra 45 perc körüli időben egy Suzuki típusú személygépkocsi közlekedett Debrecenben, a Dóczy József utca belső forgalmi sávjában, a Bólyai utca felől a Móricz Zsigmond utca irányába. A sofőr haladása során a Dóczy József utca és Martonfalvi utca kereszteződésében a kijelölt gyalogos átkelőhelyen eddig tisztázatlan körülmények között elütötte az ott éppen áthaladó 78 éves nőt és 81 éves férfit.

A baleset következtében az idős nő a helyszínen életét vesztette, a férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A rendőrök a balesetet okozó N. Jánost a helyszínről előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozók a 25 éves helyi lakost gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.


A helyszínen életét vesztette egy nő, akit egy személyautó gázolt el egy gyalogátkelőhelyen Debrecenben vasárnap késő este - közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában