Helyi közélet

2015.05.08. 16:25

Punk, d n b, jazz a hétvége kínálatában

Debrecen - Fellépők szempontjából ismét erősre sikerült a hétvégi éjszakák lineupja, megmutatjuk a felhozatalt, döntsd el, kit akarsz megnézni!

Debrecen - Fellépők szempontjából ismét erősre sikerült a hétvégi éjszakák lineupja, megmutatjuk a felhozatalt, döntsd el, kit akarsz megnézni!

péntek

20:00 Balogh Tamás Quartet a Sikk Klubban

Süppedős jazzre fűzött pop-, rock-, klasszikus- és mindenféle más zene, a sikert sikerre halmozó Balogh Tamás koordinálásával.



20:00 The Scarlet / Emma Undressed / Gate69 a Dharma Klubban

A tavaly alakult debreceni Emma Undressed zenekar főleg az Imagine Dragons-feldolgozásaikról lehet ismerős, a pop-punk formáció a valószínűleg a mostani show-t is erre alapozza majd, némi saját anyag mellett, mert már olyan is van nekik. De ott lesz még a főleg kelta punkot játszó The Scarlet, az akusztikus vonalon is mozgó metalzenekarral, a Gate69-nal egyetemben.



20:00 Mary Popkids / Fan Palermo a Roncsbárban

A fővárosi elektrofunk/elektropop-csapat turnéjának állomása most Debrecen lesz, a srácok legújabb kislemezükről is csepegtetnek majd ezt-azt, de biztosan előhúznak pár klasszikust is.



21:00 Parno Graszt az Incognito Klubban

Autentikus cigánymuzsika Szabolcsból, érdemes jó előre bekészíteni a táncos cipőket!

23:00 Concord Dawn a Kaptár Klubban

Természetesen ez most a hétvége húzóprogramja, a drum’n’bass új-zélandi legendái jönnek pénteken Debrecenbe, ehhez nem nagyon kell többet hozzátenni. Kísérők: Giocator, Lead & Store, Nfr, a móka egészen hajnalig tart.



szombat

20:00 Kállay Saunders Band a Roncsbárban

Kállay Saunders András többedmagával magyarázza meg azt, hogy az ismert tehetségkutató után ennyi évvel miért nem merült még mindig feledésbe a neve. Jó lesz, efelől nincs kétségünk.



20:00 Pegazusok Nem Léteznek / Amber Smith / Flexible Juice a Dharma Klubban

Ács Eszter és Lázár Domokos (aki amúgy gitáros az Esti Kornélban) duója mellett az egyik legnagyobb hazai indie-úttörő, az Amber Smith is fellép szombaton a Dharmában. Őket egyébként a helyi Flexible Juice vezeti fel. Melankolikus hangulatbombákra felkészülni!



vasárnap

15:30 Magyar Nóta Gála a Lovardában

Operettek, magyar nóták, csárdások, mindezek az anyák napi ünnepre válogatva, élő virág- és dalcsokorként az édesanyák köszöntésére.

17:00 Az ezerarcú zongora – a Debreceni Egyetem zongora tanszakos hallgatóinak hangversenye

A szokásos vasárnapi klasszikus zenei program, ez a kora este most a zongora körül forog.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában