Helyi közélet

2015.05.26. 19:04

A kedd 10 legfontosabb híre

Hajdú-Bihar - A HAON keddi hírösszefoglalójában mindent megtalál, amiről érdemes tudnia!

Hajdú-Bihar - A HAON keddi hírösszefoglalójában mindent megtalál, amiről érdemes tudnia!

A szív utolsó dobbanása után is zajlik az élet a testen belül.


Berettyóújfalu – A temető az elmúlt évek legnagyobb felfedezése ebből a korszakból, hatalmas gepida leletanyaggal büszkélkedik.


Debrecen - Már megtörtént a Debreceni Járásbíróság épületének műszaki átadása.


Debrecen - Debrecenben, a nagyerdei mélygarázsban alakították ki a város első elektromos gyorstöltőjét. Az E-ON és a város megállapodása értelmében, az elektromos autó tulajdonosok két éven át, ingyen tölthetik fel autójukat a gyorstöltő állomáson. Az üzemeltetést a DV Parking Kft. végzi.


Balmazújváros - Százhuszonhárom litográfián keresztül ismerhetjük meg a 20. század egyik legnagyobb művészét a Semsey-kastélyban.


Hajdúszoboszló, Kaba - Egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött össze a 4-es számú főúton Hajdúszoboszló és Kaba között.


A debreceni onboard kamerás felvételek kedvelői ma azt mondhatják: "igen, érdemes volt felkelni". Rögtön duplázunk is. Az már csak hab a tortán, hogy HD minőségű rögzítésekről van szó.


Debrecen – „Egymást erősítő fejlesztésekkel egy-két évtizeden belül Közép-Európa egyik meghatározó városa lehetünk.” Interjú Papp Lászlóval, Debrecen polgármesterével.


Debrecen – A Dinamo Moszkva mérkőzése után rögtön Debrecenbe utazik a középpályás.


Ott élsz? Ott nőttél fel? Valamilyen szép emlék köt oda? Mondjátok meg ti, melyik a megye legjobb községe!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában