Magángépen jön Dzsudzsák

Akt.:
Dzsudzsák Balázs
Dzsudzsák Balázs - © Fotó: Getty Images
Debrecen – A Dinamo Moszkva mérkőzése után rögtön Debrecenbe utazik a középpályás.

Megkezdődött a visszaszámlálás: már csak pár nap és szombaton 18 órától a Nagyerdei Stadionban csap össze a Real Madrid Legends és a DVSC All Stars! A Real Team Családi Napon olyan egykori madridi klasszisok lépnek pályára, mint Morientes, Amavisca, Pavón, Buyo, Sanchís, Fernando vagy Martin Vázquez, velük pedig a Loki 10 évvel ezelőtt bajnokságot nyert csapatának tagjai – Sándor Tamással, Dombi Tiborral vagy éppen Madar Csabával az élen – néznek farkasszemet.

A legendák mellett egy mai sztár is tiszteletét teszi az eseményen, mégpedig Dzsudzsák Balázs személyében. A ballábas szélső a rendezvény napján bajnoki mérkőzést játszik a Dinamo Moszkvával a Krasznodar ellen, ez azonban nem jelent számára akadályt, ugyanis a meccs után magángépre száll és elutazik Debrecenbe.

A könnyű zenei koncertek mellett egy másik gálamérkőzés is érdekességül szolgál szombaton: a „Magyar Hírességek–Debreceni Ikonok” összecsapás. Előbbi csapatban ott lesz az a Vincze Ottó, aki a Ferencváros futballistájaként 1995-ben már játszott a spanyol sztárok ellen a Bajnokok Ligájában, de láthatjuk Majkát, Balázs Palit és Bárány Attilát is focimezben, míg a másik oldalon Szebeni István, Supka Attila, Kondás Elemér és Tisza Tibor is szerepel.

Jegyinformáció és további részletek a www.realteam.hu oldalon.

(x)
hirdetés