Helyi közélet

2015.02.17. 08:56

Bolti szarkát fogtak Debrecenben

Debrecen - A debreceni rendőrök egy nőt vettek szabálysértési őrizetbe.

Debrecen - A debreceni rendőrök egy nőt vettek szabálysértési őrizetbe.A Debreceni Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – miatt indított eljárást egy helyi nő ellen.

Egy alkalmazott telefonon tett bejelentést 2015. február 16-án 10 óra körül a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra arról, hogy egy debreceni, Kossuth utcai áruházban lopás történt. A helyszínre érkező rendőröknek a bolt biztonsági őre elmondta, hogy egy gyanúsan viselkedő hölgyre lett figyelmes. Az őr ezért követni kezdte a nőt, és látta, amint egy arckrémet a táskájába rejt, majd fizetés nélkül akart távozni az üzletből. A biztonsági kapu azonban jelzett, így a helyi lakost az őr a biztonsági szobába kísérte, visszatartotta, és a bolt dolgozói értesítették a rendőrséget.

A járőrök az 58 éves nőt elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában