Helyi közélet

2015.02.25. 19:19

Amit a szerdai napról tudni illik

Hajdú-Bihar - Most sem marad el a napi hírösszefoglaló portálunkon, azok kedvéért, akik napközben nem tudták figyelemmel kísérni az eseményeket, ismét egybegyűjtöttük legfontosabb cikkeinket!

Hajdú-Bihar - Most sem marad el a napi hírösszefoglaló portálunkon, azok kedvéért, akik napközben nem tudták figyelemmel kísérni az eseményeket, ismét egybegyűjtöttük legfontosabb cikkeinket!

Debrecen - Összesen negyven, Magyarországon gyártott új – Skoda, Suzuki, Seat, Opel, Audi és Mercedes – személygépkocsival frissül a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság járműállománya, melynek egy részét szerdán mutatták be a sajtónak.


Pocsaj, Létavértes - Olvasónk és a házastársa is milliós értékű portfóliót jegyzett; most verik a fejüket a falba.


Debrecen - Tekintse meg a cívisváros programjainak legfrissebb listáját a HAON-on!


Debrecen - Az ország második legnagyobb városában is megalakulhat a mezőőri szolgálat.


Debrecen - Válaszok a Klik, a Modem, az Új Esélyek Háza és a Latinovits Színház körüli kérdésekre. Interjú Komolay Szabolccsal, Debrecen alpolgármesterével.


Debrecen. A jó sajt krémes, nem tapad az ember szájpadlására, ugyanakkor könnyen lehet szelni. Kockasajtokat teszteltünk, ahol bebizonyosodott, az ár és a minőség között nem minden esetben van átfedés.


Debrecen - A debreceni rendőrök akadályozták meg, hogy egy 29 éves férfi véget vessen az életének.


Hajdú-Bihar - A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. február 25-én 6 óra 45 perc körüli időben a 4-es számú főúton egy személygépkocsi és egy nyergesvontató Debrecen és Hajdúszoboszló között a 213. kilométerszelvényben eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött.


Debrecen - Immár a negyedik jégkorong világbajnokságnak ad otthont Debrecen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában