Helyi közélet

2014.10.01. 07:59

Változik a forgalmi rend a Debreceni Őszi Nagyvásár idején

Debrecen - A Debreceni Őszi Nagyvásár zavartalan lebonyolítása érdekében az érintett területen a debreceni önkormányzat kezelésében lévő útszakaszokon ideiglenes forgalmi rend lép életbe.

Debrecen - A Debreceni Őszi Nagyvásár zavartalan lebonyolítása érdekében az érintett területen a debreceni önkormányzat kezelésében lévő útszakaszokon ideiglenes forgalmi rend lép életbe. 2014. október 2-án – csütörtökön – 18.00 órától október 6-án – hétfőn – 5.00 óráig a Doberdó utca – Kartács utca – Dóczy József utca útvonalon és az Egyetem sugárútnak az Egyetem tér és Füredi út közötti szakaszán minden gépjármű parkolása, valamint a Böszörményi út menti kerékpárútnak az Ötvenhatosok tere és a Menyhárt József tér közötti szakaszán a kerékpáros forgalom tilos lesz.

2014. október 3-án – pénteken – 17.30 órától október 6-án – hétfőn – 5.00 óráig a Bolyai utcának a Böszörményi út és Thomas Mann utca közötti szakaszán, a Békéssy Béla utcának a Böszörményi út és Görgey utcai közötti szakaszán, továbbá az Akadémia utcának a Böszörményi út és Kertváros utca közötti szakaszán minden gépjármű forgalma és várakozása tilos lesz.

Az említett útszakaszokról a forgalmat a Böszörményi út – Doberdó utca – Kartács utca – Dóczy József utca – Egyetem sugárút – Füredi út – Böszörményi út (és vissza) útvonalra terelik.

A Böszörményi útnak a Tavaszi Nagyvásár területe által érintett, Doberdó utca és a Füredi út közötti szakasza forgalmának korlátozására a Magyar Közút Zrt. által kiadott hozzájárulás alapján kerül sor. A korlátozások helyi és helyközi autóbuszjáratok vonalait is érintik. Az ez utóbbiakkal kapcsolatos változásokról a közlekedési társaságok tájékoztatják az utazókat.

- DMJV Polgármesteri Hivatal -


Debrecen - Október 3. és 5. között rendezik meg az Országos Őszi Kirakodóvásárt a Böszörményi úton. Emiatt változásokkal kell számolnunk a közlekedésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában