Helyi közélet

2016.05.09. 08:49

Éppen a sámsoni faállományt ritkították, amikor jött a mezőőr

Hajdúsámson - Egy hajdúsámsoni erdőben fogták el a rendőrök a két férfit.

Hajdúsámson - Egy hajdúsámsoni erdőben fogták el a rendőrök a két férfit.

A mezőőr értesítette a rendőröket május 6-án 11 óra 45 perckor arról, hogy Hajdúsámsonban, a Liget tanyai erdőrészben két férfit favágáson tetten ért. A helyszínre érkező rendőröknek J. Ferenc elmondta, hogy ő szólt édesapjának, hogy segítsen neki kivágni egy oszlopnak való fát, ezért 11 óra körül az erdőben láncfűrésszel egy szál akácfát kivágott, ami rádőlt egy meggyfára, ezért azt is kivágta. A körzeti megbízottak a mezőőrrel megállapították, hogy a két férfi egy 30 centiméter átmérőjű és 25 méter hosszú akácfát, valamint egy 15 centiméter átmérőjű és körülbelül 3 méter hosszú meggyfát vágott ki. A rendőrök J. Ferencet és fiát, J. Ferencet elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók a 45 éves és a 71 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, míg a favágáshoz használt láncfűrészt és fejszét lefoglalták.


Fotó: police.hu


A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyíradonyi és a hajdúsámsoni lakosok ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában