Helyi közélet

2013.11.25. 11:50

Kerékpártolvaj rendőrkézen

Hajdúböszörmény - Vádemelést javasolnak a nyomozók az ellen a férfi ellen, aki több kerékpárt tulajdonított el a hajdúböszörményi vasútállomás biciklitárolójából.

Hajdúböszörmény - Vádemelést javasolnak a nyomozók az ellen a férfi ellen, aki több kerékpárt tulajdonított el a hajdúböszörményi vasútállomás biciklitárolójából.A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságon 2013. június 16-án egy nő tett feljelentést, mert ismeretlen tettes a hajdúböszörményi vasútállomáson eltulajdonította a tárolóhoz lelakatolt kerékpárját. Ezt követően 2013. szeptember elejéig még négyen tettek bejelentést a kapitányságon, mivel a helyi MÁV állomás kerékpártárolójából valaki ellopta a biciklijüket.

 A rendőrök a bűncselekmények elkövetésének a környékén adatgyűjtést és a tanúkutatást végeztek, továbbá visszatérően ellenőrizték a biciklitárolót. A járőrök 2013. szeptember 13-án 12 óra körüli időben figyelmesek lettek egy férfira, aki a szolgálati gépjármű láttán leszállt az általa hajtott kétkerekűről és gyalogosan akart tovább haladni. Az egyenruhások intézkedés alá vonták az 53 éves nyíregyházi lakost, melynek eredményeként beismerte, hogy a kerékpárt 5 perccel azelőtt lopta. A rendőrök B. Lászlót elfogták és a kapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

 Vele szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság befejezte és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában