Helyi közélet

2013.04.26. 08:48

Változás a debreceni buszközlekedésben

Debrecen - Pénteken (ma) reggel 7 órától elkezdődött a Borzán Gáspár utcai busz-forduló és a mellette lévő körforgalom építése.

Debrecen - Pénteken (ma) reggel 7 órától elkezdődött a Borzán Gáspár utcai busz-forduló és a mellette lévő körforgalom építése. A munkálatok első ütemében lezárják a Gizella utcát, a Rigó utcától a Diószegi útig, valamint a Borzán Gáspár utcai autóbusz-forduló Gizella utca felőli oldalát és a Borzán Gáspár utca megállóhelyet a Vágóhíd utca irányába, ezért változik több viszonylat közlekedése is. A terelőútvonalon történő közlekedés miatt megállóhely nem marad ki. 

Ami változik:

11-es autóbusz:

Fel- és leszállásra a Borzán Gáspár utca megállóhely Diószegi út felől eső részét lehet használni.

15-ös autóbusz:

A Széna tér irányába, a Borzán Gáspár utca megállóhelyen a fel- és leszállásra a megállóhely Diószegi út felöl eső részét lehet használni.

30-as, 30A-s, 30I-s autóbusz:

Bánk felé: a Madách tér megállóhely után a Gizella utca - Rigó utca - Vágóhíd utca - Diószegi út terelőútvonalon közlekednek.

Nagyállomás felé: a Borzán Gáspár utca megállóhely után a Diószegi út - Vágóhíd utca - Rigó utca - Gizella utca terelőútvonalon közlekednek.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában