Helyi közélet

2013.04.09. 14:48

A célokért küzdeni kell!

Debrecen - A világhírű prédikátor április 20-án látogat Debrecenbe.

Debrecen - A világhírű prédikátor április 20-án látogat Debrecenbe.A magyarok borúlátása világszerte ismert, nálunk inkább félig üres az a bizonyos pohár. Talán éppen ezért nagyszerű, hogy egy olyan ember látogat hazánkba április 18–20. között, akinek élete mindenki előtt példaértékű lehet. A kéz és láb nélkül született Nick Vujicic ugyanis bebizonyította, hogy számára nincs lehetetlen!

Van remény!

A világhírű motivációs tréner úgy éli mindennapjait, mint egészséges társai. Igazi küzdelem volt számára, de rengeteg gyakorlással és még több akaraterővel ma már egyedül oldja meg a mindennapi teendőket: két lábujjának segítségével megtanult írni, számítógépet használni, fésülködni, fogat mosni és borotválkozni. 15 éves kora óta járja a világot, s üzeni minden ember számára, hogy sosem szabad feladni, hisz mindig van remény.

A története segítségével ezzel a szemlélettel ismerkedhet meg a debreceni közönség április 20-án a Főnix csarnokban, ahol Nick Vujicic mellett fellép a világ első sérültekből álló gospel kórusa, a Bolyki Balázs vezetésével működő Never Give Up Gospel, a nemrég harmadik lemezbemutatóját tartó sérült fiatalokból álló NEMADOMFEL Együttes, Noel Richards angol énekes, dalszerző és Pintér Béla. Az előadás különlegessége továbbá, hogy a jegybevétel jótékony célokat szolgál, hiszen a Nem Adom Fel Alapítvány a teljes összeget az Óbudán felépülő, Magyarország első passzívházként működő szociális intézményének létrehozására fordítja, mely lakóotthonként fog funkcionálni fogyatékos emberek számára.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában