Helyi közélet

2013.01.20. 15:54

Andante éjszakák nyugodt nappalok...

Debrecen - Új generációs andante matracok a Quattro Mobiliban.

Debrecen - Új generációs andante matracok a Quattro Mobiliban.Az új technológiák által ránk zúdított információáradat megbolygatta biológiai óránkat. Folyamatos rohanásban élünk, ami miatt egyre kevesebb időt szánunk regenerálódásra. Az újítások viszont arra is lehetőséget adnak, hogy egyre tökéletesebb termékeket állítsunk elő, például olyan matracokat, melyek nagyban javítják az alvás minőségét.

Az új generációs andante ágybetétek megreformálják a pihenésről alkotott elképzeléseket. Ám a minőségi alváshoz minőségi bútorok is kellenek! - vallja a cég, ajánlva: látogasson el új, debreceni áruházunkba, ahol szakképzett tanácsadóink személyre- és testreszabott ajánlattal segítik a választást.

A stúdióban a szakemberek komplett alvásrendszereket kínálnak, ezzel inspirálva a hálószoba egységes kialakítását. Az üzletben megtalálhatók az andante matracok minőségéhez illő ágyak, gardróbok, éjjeliszekrények és egyéb kiegészítők, s ráadásul most extra kedvezményekkel jutalmazzák a hűséget!

A Hajdú-bihari Napló hűségkártyás előfizetőit 5 százalék kedvezménnyel ajándékozzák meg a debreceni Quattro Mobiliban. Az akció minden bútorra és lakberendezési kiegészítőre érvényes.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában