Helyi közélet

2012.11.18. 16:09

Zsibbadó kar

64 éves nyugdíjas vagyok. Hét éve volt egy enyhe infarktusom, azóta ötféle gyógyszert szedek, problémám nincs. De! Néhány napja a bal karom zsibbad. Először a vállam csúcsától indult, egy két nap múlva csak a könyököm alatti izom rész.

64 éves nyugdíjas vagyok. Hét éve volt egy enyhe infarktusom, azóta ötféle gyógyszert szedek, problémám nincs. De! Néhány napja a bal karom zsibbad. Először a vállam csúcsától indult, egy két nap múlva csak a könyököm alatti izom rész.Nem minden helyzetben, tudom úgy helyezni a karom, hogy nem érzem. Reggelente kézisúlyzózom, karkörzés, gimnasztika, helybenfutás, néhány fekvőtámasz. Kérdésem az lenne, származhat ez a kar nagyobb igénybevételéből??

A vállízület lehet a ludas

Nagy valószínűséggel, a vállízületével van a probléma, az okozhatja ezeket a panaszokat, de ha esetleg ezek súlyosbodnának, akkor azt javasolom, hogy menjen el kardiológushoz egy kontrollra illetve ortopédushoz szakvizsgálatra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában