Helyi közélet

2012.06.01. 14:47

Ön szerint miért fütyülték ki Orbán Viktort és Kósa Lajost az utóbbi lokimeccsen?

Debrecen - A kormány intézkedéseivel nem elégedettek az emberek, így emiatt kaphatott füttykoncertet a miniszterelnök és a polgármester – vélekedett Schubert Kitti.

Debrecen - A kormány intézkedéseivel nem elégedettek az emberek, így emiatt kaphatott füttykoncertet a miniszterelnök és a polgármester – vélekedett Schubert Kitti. – A szurkolók úgy éreztették, hogy a politikusoknak nincs keresnivalójuk egy ilyen eseményen, mivel ez a focisták ünnepléséről szól, és így fejezték ki nemtetszésüket – gondolta Karádi Nikoletta. – A politikusok sehol sem túl népszerűek, de leginkább az ígért fejlesztések – többek között az új stadion – elmaradása miatt tüntethettek – válaszolt Lakatos Attila. Batbaatar Togmid szerint egyszerűen az ellenszenvüket fejezték ki ezzel a szurkolók, akik amúgy is hajlamosak hasonlókra

– Szerintem inkább Orbán Viktornak szólt a füttykoncert, mint Kósa Lajosnak, mivel az emberek csalódtak a kormányban, és ezt a miniszterelnök tudtára is adták – mondta Mák Szabolcs. – A szurkolóknak sem tetszik, amit a politikusok csinálnak, és ezt így fejezték ki – érvelt Nagy Csaba.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában