Helyi közélet

2012.06.05. 15:53

2-es villamos-projekt: felelősnek lennie kell!

Debrecen - A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. történetében az eddigi legjobb összetételű igazgatóság kezében van az irányítás. Hatalmas adóssággal kellett megküzdeniük, s eközben nem romlott a közszolgáltatások színvonala – mondta Gondola Zsolt, a Civil Fórum elnöke, aki szerint a városvezetők túlzottan optimisták, az ellenzék viszont indokolatlanul kritikusan minősíti a gazdálkodás mérlegét.

Debrecen - A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. történetében az eddigi legjobb összetételű igazgatóság kezében van az irányítás. Hatalmas adóssággal kellett megküzdeniük, s eközben nem romlott a közszolgáltatások színvonala – mondta Gondola Zsolt, a Civil Fórum elnöke, aki szerint a városvezetők túlzottan optimisták, az ellenzék viszont indokolatlanul kritikusan minősíti a gazdálkodás mérlegét. Gondoláék szerint szükség van még egy esztendőre, hogy reálisan ítélhessük meg az igazgatóság teljesítményét.A keddi sajtótájékoztató másik témája a 2-es villamos nyomvonal-építésének kudarca volt. A Civil Fórum álláspontja szerint valakinek vállalnia kell majd a felelősséget a történtekért. Ki ellenőrizte, s ki mulasztotta el a figyelmeztetést? Miért nem tájékoztatták korábban részeltesen a képviselőket, miért nem osztotta meg velük a döntések felelősségét a polgármester? A folyamat szabályosságának részleteit tudakoló kérdésekre a jegyzőnek írott levélben kér választ a Civil Fórum. A szervezet elnöke, Gondola Zsolt egyébként elfogadhatatlannak tartja, hogy - mint rebesgetik - a korábbi vesztes pályázói körhöz tartozó személyek jelenjenek meg az esetleges új pályázók között. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában