Helyi közélet

2008.07.08. 06:41

A szingliség

<p>A szingliség ténye, örök okozói megfejthetetlenek. Szeretnénk azt hinni, hogy ez egy modern divatvilág. Mint szingli, én is tudom mivel jár ez az életvitel.</p>

Többek között unalmasan telnek napjaim, a hideg téli estéken nincs kivel összebújni a kandalló mellett. De nemcsak erről szól a szingliség.

Nem csak a nők lehetnek szinglik, hanem a férfiak is. De a média kereszttüzében csak a nőkre célozgatnak. Ilyenek pl.: a Szex és New York című sorozat, amely középpontjában 4 szingli csaj áll, vagy éppen a Renée Zellweger által megszemélyesített Bridget Jones naplója.

Az ilyen egyedülálló nők menekülnek a döntések meghozatalától, attól, hogy bármilyen kötelezettséget vállaljanak mások, „férfitársaik” iránt. Komolytalan testi kapcsolataik töltik ki e periódusokat életüknek.

Kötöttségüktől mentes életüket áthatja a lazaság, a mindennapos bulizgatás a többi, általában szintén egyedülálló barátnőikkel. De valami mégis hiányozni kezd, melyet pótolni mi magunk nem tudunk. Egy FÉRFI!!!

A Bibliában sem hiába szerepelt Ádám és Éva, akiktől eredeztethetjük az emberiséget, valamint az is, hogy a nő a férfi oldalbordájából teremtődött.

A nők csábítása, avagy meddig várjuk, hogy a férfiak kezdeményezzenek????

Van-e értelme lányok annak, hogy szorosan ragaszkodunk ahhoz a hagyományhoz, miszerint a pasik szedjenek fel minket?! Álljunk talpra.

Legyünk bátrak és tegyük meg mi az első lépést. Sokaknak ez nem könnyű, ami annyit tesz, nem akarunk becsődölni a kiszemelt előtt.

Mégis, mintha kicsivel több esélyünk lenne így arra, hogy megtaláljuk társunkat. Most nem arra buzdítom a népet, hogy dobjuk el nőiességünket, alázkodjunk meg az erősebbik nem előtt, csak egy kicsit legyünk kezdeményezőbbek és legyünk nyitottabbak a világ felé.

Hiába vagyunk állítólag a legszebb lányok a világon, mégsem használjuk ki ezt az adottságunkat, ha bezárkózunk magunkba és nem engedjük magunkat megismertetni az univerzummal.

P.D.

  • David Beckham ismét vetkőzik Beckham ismét fehérneműben 2008. 06. 23.

  • Gisele Bündchen levetkőzött Gisele Bündchen 2008.06.23.

  • Kiszel Tünde izlésesen vetkőzött

  • Vetkőzőshow

  • Pokrivtsák Mónika beadta a derekát

  • Angelina (szex)sérülése Angelina Jolie cicit villantott 2008.05.19.

  • Mischa Barton nem szereti a melltartót Mischa Barton 2008. 06. 13.

  • Flavio Briatore szexis asszonya Elsiabetta Gregoraci 2008.06.12.

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában