Helyi közélet

2008.06.09. 20:10

Dumaszínház a távolsági buszon Debrecen és Böszörmény között

<p>Humoristák szórakoztatták az utasokat hétfőn a Debrecen és Hajdúböszörmény között közlekedő távolsági buszon.</p>

Az ország első humor-járatára csak érvényes menetjeggyel lehetett felszállni, de ráadásként öt fiatal humorista végigszövegelte a 20 kilométeres utat. A mozgó dumaszínház tagjai induláskor meglepték vicceikkel az utasokat, de a végállomáson már vastapsot kaptak a poéngyártók.

 

Poénokkal szórakoztatták a humoristák a buszra várókat délelőtt a debreceni buszpályaudvaron. A fiatalok egyetlen mikrofonnal és hangszóróval előadott rögtönzött várótermi műsorát sokan látták, hallották. A különleges stand-up comedy show később a távolsági buszon folytatódott. A humoristák - egymást váltva - poénkodták végig a Debrecen-Hajdúböszörmény közti 20 kilométeres utat, a Hajdú Volán egyik Ikarusán.

Egész nap szeretnénk ezen a buszjáraton oda-vissza az embereket szórakoztatni! Meg akarjuk mozgatni egy kicsit a rekeszizmaikat - mondta a Független Hírügynökségnek Orosz György. A fiatal humoristák egyike szerint így akarnak újabb rajongókat szerezni az egyszemélyes dumálás műfajának.

A busz utasai örültek az alkalmi dumaszínháznak, szerintük nevetgélve még az út is rövidebbnek tűnt. Az első humor-járat utasai meglepődtek, de a vicceken, poénokon jól szórakoztak. A fellépők most azt tervezik, hogy Debrecen után a nyíregyházi és a székesfehérvári távolsági buszokon is bemutatkoznak.

  • Nincs elég busz hétvégén?
  • Egyirányúsodhat a belvárosi közlekedés
  • Relatív, hogy mi a drága
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában