Helyi közélet

2008.06.11. 06:23

Alkalmi szex Debrecenben

<p>Debrecen - "Kényeztetésre vágysz? Hívj bátran, nem bánod meg. Nálam nincsenek tabuk." Interneten és újságban is találkozhatunk ehhez hasonló hirdetésekkel.</p>

Internetes portálok szakosodtak arra nemes feladatra, hogy a kiéhezett férfiak számára alkalmi partnert találjanak. Az ember szinte a piacon érzi magát, csak kiválasztjuk a várost, a kategóriát (szőke, barna, kövér, sovány) és máris tárcsázhatjuk a kiválasztott hölgy számát. Nézzünk néhány debreceni "szolgáltatót"!

Az első szám tárcsázása után kicsöng ugyan a telefon, de nem veszik fel. Talán épp rosszkor hívtuk... A következő hívás már sikeres, a hölgy készségesen elsorolja az árakat: fél óra 6 ezer, egy óra 10 ezer. Helyszín a lány lakása, házhoz nem jön.

- Szólhatok a barátnőmnek is, így már duplájába kerül az aktus természetesen. A fél óra magában foglal egy közös zuhanyzást, ami után szeretkezés következik, természetesen óvszerrel. Vannak extrák is, ezekért felárat kell fizetni...

Az extra szolgáltatásokat már nem firtatjuk, mindenesetre érdekes, hogy a csókért 2 ezret kell pluszban lepengetni.

A szexpartner kereső portálokon élénk fórumozás folyik, a kuncsaftok itt megosztják egymással a tapasztalataikat, kiderül, melyik leányzó tartozik az "ajánlott" kategóriába és kit kell messze elkerülni. Bár, könnyen megeshet, hogy a nicknevek mögött a lányok futtatói rejtőzködnek.

A hozzászólásokból kiderül, hogy a  legnagyobb bűnnek az számít, ha egy hölgy nem valós képpel hirdeti magát. Hiszen, ha már pénzt adunk valamiért, kapjuk is azt érte, amire számítunk.

A cívisvárosban legalább 100 hölgy hirdeti ily módon bájait, a valós szám ennél jóval magasabb lehet, van olyan szolgáltató ugyanis, akinek már elég visszajáró vendége van ahhoz, hogy ne kelljen magát többet reklámozni.

Felmerül a kérdés ilyenkor: mi a jobb, ha egy férfi ilyen nőkhöz jár, vagy nemi erőszakkal csillapítja féktelen vágyait. Persze, ideális esetben nincs szükség efféle kicsapongásokra, hisz azért vagyunk együtt a partnerünkkel, mert benne megtaláltuk mindazt, amire szükségünk van. Vagy mégsem?

  • Szex a Kartács utcán
  •  Kartács utcai helyzetkép 2008.05.26.
  • Lányok a 4-es út mentén
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában